Activitats Paral.leles

Exposició fotogràfica 8a edició Ludivers 2022

Recull d’imatges de la vuitena edició del Festival Ludivers, celebrat als Jardins de la Devesa els dies 27, 28 i 29 de maig.

De l’1 al 27 d’abril

Centre Cívic Barri Vell-Mercadal

A càrrec de:
Alumnes del curs de fotografia de la Vall de Sant Daniel del curs 2021-2022

Exposició “Els sentits del joc”

Un recorregut sensorial per la memòria lúdica. Un espai convertit en un viatge sensorial a la infància, despertant els records d’aquells moments de joc a través de l’estimulació dels diferents sentits. A l’exposició trobareu diferents estacions interactives que plantegen petits reptes sensorials i, al final del recorregut, un espai de joc lliure amb el qual interactuar i gaudir en família o amb amistats tot jugant a construir els records del demà

Fins el 20 de maig

Sala d’exposicions Casa Cultura de Girona

Jocs del Món

Us convidem a formar part d’un espai de trobada per a totes les edats on compartir i divertir-nos amb jocs variats i col·laboratius, activitats lúdiques, educatives i culturals. Un espai lúdic intergeneracional, intercultural i inclusiu.

Dimarts 2 de 17h a 19h

Centre Cívic Santa Eugènia

Rotllana de lectura en veu alta

Una manera de jugar amb la lectura per a primers lectors que ens apropa a la interpretació i al món de la oralitat (de 7 a 9 anys)

Dimarts 2 i dimecres 3 a partir de les 18h

Punt Cultural de Sant Daniel

Ludoteca Palau

La Ludoteca de Palau és un espai obert, sense dinamitzar, en què el públic (famílies, companys, grups d’amics…) poden venir a jugar a l’espai de trobada del centre cívic.

Dimecres 3 de 16:30h a 19h

Centre Cívic Pla de Palau

Espai de jocs a la Plaça

La botiga Zeppelin ens presentarà els nous jocs de la marca FlexiQ. Un nou concepte de jocs que posaran a prova la vostra velocitat de reacció, pensament avançat, canvis estratègics, memòria, resolució de problemes, adaptabilitat a diferents opcions i…molta diversió. A partir de 5 anys acompanyats d’un adult

Dijous 4 de 17h a 19h

Plaça Santa Susanna del Mercadal

A càrrec de:

Espectacle El Flautista i els animals d’Hamelín

El Flautista i els animals d’Hamelín: Què va passar a la famosa vila d’Hamelín quan van marxar les rates? Eren capaços els habitants d’aquell poble de viure tranquil·lament? No et perdis aquesta aventura esbojarrada i musical. A partir de 3 anys. 

Dijous 4 a les 17:30h

Llibreria Calmot

A càrrec de:

Escacs per a tothom

Parlarem de l’escaquer i del peó. L’escaquer ja que sense ell no és possible jugar als escacs. El peó ja que és la peça més nombrosa, n’hi ha vuit de blancs i vuit de negres. També practicarem amb l’escaquer i amb el peó per consolidar els conceptes.

A partir de 10 anys.

Dijous 4 de 18h a 19h

Centre Cívic Sant Narcís

A càrrec de:

Espai de Trobada de Jocs en Família “Tres Punts “

Activitat oberta i lliure de Jocs de Taula per a famílies amb gran varietat de jocs per a totes les edats i de diferent tipologia. Un espai distès i inclusiu i participatiu de trobada a l’entorn del joc.

Divendres 5 de 17h a 19h

Centre Cívic Onyar

A càrrec de:
Associació 3 Punts

Espectacle inaugural “Vols Jugar?”

Espectacle participatiu que barreja la música i els jocs durant la funció. Volem donar valor a viure i compartir experiències en família d’una forma creativa i participativa.
Misteri i trapelleria, jocs i cançons, música i animació sociocultural. (per a tots els públics)

Divendres 5 a les 17 h

Punt de Trobada de la Rambla

A càrrec de: