Satèl·lits

Destaquem els satèl·lits del nostre planeta Ludivers amb instal·lacions
interactives que trobareu repartides pels jardins.

The Dreamers són joves que van arribar sols com a menors a Catalunya des de l’altra banda del Mediterrani.

Cadascun d’ells ens explica la seva història personal quan entres a la seva casa. Aquesta entrada a la llar, com espai simbòlic del reflex de l’ànima, simbolitza el camí invers a la casa que han deixat enrere tot just abans de completar el trànsit vital de la infància, per posteriorment escenificar la llar que volen projectar: la casa somiada.

Entrar dins de la seva història us permetrà compartir, no només un espai i un temps determinats amb un dels joves, sinó també conèixer de primera mà les il·lusions i esperances que l’han dut fins aquí. Traspassar el llindar de la porta suposarà viure en primera persona el seu viatge i convertir-vos en còmplices de la seva història.

El recorregut es presenta com una forma poètica i sensorial que pretén donar visibilitat a la seva situació, a través d’una instal·lació immersiva i participativa amb el públic.

Cada experiència es única, ja que es presenten històries diferents: la de la Yamna, la de l’Ismael, la d’en Hatim i la d’en Driss, però l’espectador de forma aleatòria, però no causal, només podrà entrar a una caseta-haima, i a partir de cada història de cada jove se li platejarà un recorregut interactiu i sensorial diferent.

Ha rebut el premi del públic al Festival FITT de noves dramatúrgies a Tarragona 2020.

(a partir de + 8 anys)

Dissabte 21
a les 17.30h i a les 18.30h

Per participar a aquesta activitat cal reserva prèvia 

A càrrec de:

Direcció artística:
Raquel Moron

The dreamers:
Yamna Amer, en Hatim Cocou, en Driss Ransem i l’Isamel Jabe.