Planeta art i ciència

Espai de creativitat i ciència amb tallers artístics i científics per a totes les edats.

*Tallers amb places limitades

 

TALLERS “L’EMPREMTA DE LA NATURA”

Espai perquè adults i/o infants experimentin el joc amb tints i textures de la natura. Els elements que es posen a disposició depenen de la zona geogràfica i l’estació de l’any. Podran tocar, barrejar, afegir, provar, pintar, transformar, explorar, estampar.

Tallers de participació simultània. (A partir de 3 anys acompanyats d’un adult)

Consta de tres propostes d’experimentació:

Taller Estampació amb tints naturals


 

La natura que ens envolta està plena de matèries colorants. L’experimentació amb els colors d’origen vegetal ens posa en contacte amb la botànica i la química. Els participants preparen colorants a partir de diferents materials totalment naturals i fàcils de manipular. S’utilitzaran vegetals, fruites, flors, carbones i espècies.

 

Taller gravat de plantes i flors en argila


 

Transferirem la silueta de plantes i flors silvestres recollides en l’entorn proper al Festival. Farem diferents composicions i les estamparem amb l’ajuda d’un corró sobre planxes d’argila.

 

Taller d’estampació botànica sobre tela


 

Aquesta activitat permetrà viure als seus participants l’estampació botànica sobre tela, a través del “hapa zome”, una tècnica japonesa, fàcil i senzilla.  Amb cops de martell s’extreu el pigment natural de plantes i flors tot transferint-les en una tela. L’estampació serà sobre un saquet de tela de cotó orgànic.

(A partir de 6 anys)

 

Diumenge 5

a les 11h i a les 12.30h

A càrrec de:

Patrocinen: