Planeta juganer

Gran espai amb jocs de taula moderns, jocs de construcció, partides de rol, mostra de prototips i presentació de les principals novetats editorials.

Descobreix jocs originals i coneix a qui els ha creat. Sigues de les primeres persones en jugar a aquells jocs que després acaben editats i ajuda a autores i autors tot testejant-los.

Aitutaki Atoll

Autor/a: Andreu Martínez Solé

Número de Jugadors: 2-6

Edat: +12

Temps de joc: 15-60 minuts


Joc de cartes ambientat en un atoló. On els polips i coralls intenten sobreviure i reproduir-se. Es un joc de memoria, en que s’han de fer coincidir parelles de cartes en una pila per puntuar, pero recordant en quin ordre s’han posat, ja que s’agafa la carta inferior de la pila, i aquesta tindrà un efecte o altre.

Dissabte 6 / 11:00 a 14:00 h

Mellifera

Autor/a: Pau Batlle Vilanova

Número de Jugadors: 2-4

Edat: 10+

Temps de joc: 15-30 minuts


Mellifera és un joc que combina mecàniques de memòria i majories, en el qual haurem de guiar abelles per recollir pol•len de diferents tipus de flors. Aquest pol•len s’emmagatzemarà al rusc per obtenir-ne mel al final de la partida. La persona que aconsegueixi més punts, durant la recol·lecció de pol•len i per la mel obtinguda, serà la guanyadora.

Dissabte 6 / 11:00 a 14:00 h

Cosa Nostra

Autor/a: Nicolás Cardona Denis

Número de Jugadors: 4-9

Edat: +12

Temps de joc: 40 minuts


En Cosa Nostra los miembros de la familia intentaréis ganar el respeto de la familia para ser el próximo capo.

Dissabte 6 / 11:00 a 14:00 h

Castells de foc

Autor/a: Anna i Pau

Número de Jugadors:  2-4

Edat: +10

Temps de joc: 30 minuts


Un concurs a diferents ciutats del món de focs artificials

Dissabte 6 / 11:00 a 14:00 h

Everest

Autor/a: Oscar Perez i Patricia Garcia

Número de Jugadors: 2-4

Edat: +7

Temps de joc: 25 minuts


Es tracta d’un filler familiar de cartes. Som alpinistes que volem conquerir el cim de l’Everest i per això ens hem d’equipar. Anirem aconseguint peces de roba i ens anirem equipant, també jugarem cartes d’acció contra altres alpinistes.

Dissabte 6 / 16:00 a 19:00 h

Disbiotik

Autor/a: Lucía Saiz Escobedo

Número de Jugadors: 3-5

Edat: +8

Temps de joc: 10-20 minuts


Descubre la microbiota intestinal de la mano de Disbiotik, un juego de divulgación científica en el que tratarás de conseguir la población microbiana más saludable para tu intestino.

Reúne el mayor número de bacterias comensales y ataca a tus oponentes para que adquieran molestos microorganismos patógenos. Cuida tu alimentación. Si estás infectado, utiliza antibióticos o realiza un trasplante de microbiota para restaurar el equilibrio intestinal. Emplea bien tus cartas y utiliza todo tu ingenio para alzarte con la victoria. ¡Ser el jugador más sano tendrá recompensa!

Dissabte 6 / 16:00 a 19:00 h

Boule Rouge

Autor/a: Anna, Pau i Eloi

Número de Jugadors: 2-4

Edat: +8

Temps de joc: 15 minuts


És un joc de caramboles de pilotes

Dissabte 6 / 16:00 a 19:00 h

Beach

Autor/a: Josep Bosch Bonacasa

Número de Jugadors: 2-4

Edat: +8

Temps de joc: 20 minuts


A Beach els jugadors construeixen la seva pròpia platja amb cartes. Al final de la partida es puntua cada una de les platges segons la disposició final de les cartes.

Dissabte 6 / 16:00 a 19:00 h

Regium

Autor/a: Pol Lupon

Número de Jugadors: 2-6

Edat: +8

Temps de joc: 30-90 minuts


Temática medieval. Mecánica de bazas, gestión de mano, apuestas, construcción de ciudades

Dissabte 6 / 16:00 a 19:00 h

3NRaya Evolution

Autor/a: Xavier Sardans

Número de Jugadors: 2

Edat: +10

Temps de joc: 5 minuts


3Nraya Evolution es una adaptación del milenario juego del Tres en Raya que se remonta al 1400ac en el antiguo Egipto. Los jugadores no tardan en descubrir que si no se cometen errores el juego del Tres en raya termina siempre en empate, puesto que los jugadores pueden mover sus fichas emplazándolas sin dificultad en la casilla que decidan.

¿Pero qué sucede cuando para mover una ficha a una casilla no es tan sencillo como cogerla y dejarla en el sitio? Incorporando características de otros juegos populares como el Juego de las Chapas y el Billar, entonces el juego del Tres en raya pasa a ser un juego emocionante, de habilidad y estrategia.

Diumenge 7 / 11:00 a 14:00 h

Fungus

Autor/a: Didac Lirio

Número de Jugadors: 2-5

Edat: +10

Temps de joc: 40 minuts


Fungus es un joc competitiu on els jugadors es convertiran en boletaires que intenten aconseguir els millors bolets en diferents tipus de boscos.

Diumenge 7 / 11:00 a 14:00 h

Haz Alto Al Castillo

Autor/a: Dani Fernández, Adam Peribáñez, Jun Trenco

Número de Jugadors: 2

Edat: +6

Temps de joc: 5-15 minuts


És un joc on cada jugadora ha de defensar un castell i intentar invadir el contrari, és un push your luck molt senzill on tirem els daus amb una catapulta per tal de moure les tropes cap al castell veí.

Diumenge 7 / 11:00 a 14:00 h

Dicemon

Autor/a: Pau Serarols

Número de Jugadors: 4

Edat: +10

Temps de joc: 30-45 minuts


Dicemon és un joc de taula de 2 a 4 jugadors a partir de 10 anys, on cada jugador assumeix el paper d’un entrenador de monstres. L’objectiu és capturar monstres, participar en probes i batalles per tal de guanyar punts de victòria i ser el primer entrenador en assolir 20 punts de victòria.
Es llencen daus per tal de capturar als monstres i fer-los servir en enfrontaments entre entrenadors del joc o contra els altres jugadors. Cada monstre pot evolucionar per tal de millorar les seves habilitats al llarg de la partida, així com els jugadors poden millorar la seva baralla.
El joc s’inspira en el videojoc Pokemón intentant portar les mecàniques a un format accessible per a un joc de taula, sense la necessitat de comprar cartes addicionals. És un joc emocionant, fàcil d’aprendre i d’una duració d’uns 30-45 minuts per partida.

Diumenge 7 / 16:00 a 19:00 h

Héroes Soul

Autor/a: Antonio Ojeda

Número de Jugadors: 2-6

Edat: +13

Temps de joc: 40-60 minuts


Héroes Soul, es un juego de Fantasía Épica donde cada jugador es un Héroe que compite en un extraordinario torneo por el título de ¨Gobernador del Mundo¨.
Elige a tu Héroe y acierta en tus decisiones para obtener la mayor cantidad de Puntos de Victoria: controla Leviatanes, doma Monturas, gana encuentros, halla tesoros inesperados, pero ¡cuídate de las Embestidas! Además, puedes usar tus Habilidades para derrotar a tus rivales y subir el nivel de energía de tu arma Soul.

A totes hores

Folk

Autor/a: Bernat Lleonart Garcia

Número de Jugadors: 1-4

Edat: +8

Temps de joc: 30-60 minuts


Folk Hunters és un joc de reconeixement de patrons, memòria i gestió de mà en el qual els jugadors assumeixen el paper d’un caçador de mites, mercenari encarregat de viatjar per tot el món i caçar els éssers mitològics que aterreixen als seus ciutadans.

Diumenge 7 / 11:00 a 14:00 h

Diplomarcian

Autor/a: Alex Nogués Otero

Número de Jugadors: 3-5

Edat: +10

Temps de joc: 25 minuts

¿Vols salvar la galàxia en una reunió diplomàtica desesperada?
DIPLOMARCIAN és el teu joc, un roll&write semicooperatiu ple de discursos marcians i decisions compromeses.

Diumenge 7 / 11:00 a 14:00 h

Dissabte 6 i diumenge 7

d’11h a 14h i de 16h a 19h

A càrrec de:

Patrocinen: