¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

 PLANETA JUGANER

  • ACTIVITAT: Sortejos i premis

  • A CÀRREC DE: Diferents editorials

  • DESCRIPCIÓ: Durant els diferents dies tindrem sortejos a càrrec d’editorials presents o que col·laboren amb el festival.

  • LLOC: Plaça de l’U d’Octubre

  • DIES i HORES: Divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 de maig de 11 a 21h

 

–  Sorteig de Trígonos

Entre tots els participants al taller de construcció que tindrà lloc el Divendres 25 tarda de 17-20h al CaixaForum de Girona, es farà el sorteig d’una unitat del joc Mini Trígonos M .

 

–  Sorteig de HABA

Visita l’espai HABA del Planeta Juganer i estigues alerta a les hores que faran algún sorteig entre els assistents: El dissabte 26 de maig a les 18.00h i el diumenge 27 de maig a les 13.00h.

 

–  Sorteig de KORBO

Visita l’espai KORBO del Planeta Juganer i estigues alerta a les hores que faran algún sorteig entre els assistents: El dissabte 26 de maig a les 18.00h i el diumenge 27 de maig a les 13.00h.

 

–  Sorteig de Broks

Visita i descobreix l’espai Broks del Planeta Juganer i comparteix a Instagram una foto amb el hastag #LudiversBroks i entre tots els participants es sortejarà un Kit del joc Broks.

 

–  Sorteig d’Asmodee

Tindrem paperetes i urna per valorar els diferents jocs jugats de l’editorial Asmodee, el divendres 25 i el dissabte 26 a les 22h extraure’m una papereta per premiar a algun participant amb un lot de material d’Asmodee.

 

–  Torneig La leyenda de los cinco anillos

Entre tots els participants al torneig es farà el sorteig d’un kit de llançament de L5A

 

–  Torneig Aventureros al Tren: Europa

Els 4 finalistes rebran el joc ‘Ticket to Ride’ de cartes, i el guanyador rebrà una entrada al ‘Game on’ per participar al campionat estatal, i l’expansió Ticket to Ride ‘Àfrica’.

SUBIR UA-55573438-1