¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Ludivers&Talks

DISSABTE 25

Espai Cívic La Rosaleda

16.30h – 18h

TAULA RODONA

Prohibit jugar a pilota!

Les oportunitats de joc a l’aire lliure no només beneficien la infància i l’adolescència sinó que impacten positivament en la vida comunitària i en la convivència de la ciutadania.

És per això que les ciutats necessiten zones de joc a l’espai públic més diverses, creatives i accessibles.

En aquesta taula rodona debatrem sobre com crear ciutats més jugables i presentarem projectes que, a dia d’avui, fan jugar al carrer.

A càrrec de:

Júlia Massot

Llicenciada en Periodisme (UAB) i màster interuniversitari en Joventut i Societat (UDG). Coordinadora de projectes a Catalunya de Fundación Atenea, entitat encarregada de gestionar, entre altres, el projecte “Juguem? Als patis i a les places”

 

 

 

 

Òscar García

Formador de monitors/es en pedagogia, comunicació i jocs entenent l’actitud lúdica com a una manera d’afrontar la vida. Apassionat del món dels jocs des del joc tradicional fins als jocs de taula contemporanis. Membre de la Cia. Jocs l’Anònima.

 

 

 

 

Víctor Baroja

Professor de la Universitat de Vic. President de la Federació Catalana de Joc Tradicional. Mestre i especialista en joc popular i tradicional.

 

 

 

 

Equal Saree

Equip d’arquitectes i d’investigadores que treballem per dissenyar espais més igualitaris des d’una perspectiva feminista a través de processos col·laboratius i de cocreació. Disseny d’espais educatius per la innovació pedagògica i la igualtat de gènere.

 

 

 

Presentat i moderat per:

 

Eli Soler, Llicenciada en psicologia, postgrau en salut sexual, postgrau en sexualitat i adolescència i postgrau en mediació familiar. Treballa com a terapeuta amb adolescents i famílies (Centre Infis), és formadora al projecte La Caixa d´Eines (Consell Comarcal del Baix Empordà) i educadora sexual al projecte Zona Jove (Consell Comarcal del Gironès). Autora del bloc Elisoler.com on parla d’embaràs, maternitat feminista i recursos pels adolescents.

 

Gravació:

Ludivers&Talks 2019: Prohibit jugar a pilota

SUBIR UA-55573438-1