¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Ludivers&Talks

DIUMENGE 27

Espai Cívic Mercadal (Plaça Jordi de Sant Jordi, 17001 Girona)

12.30h – 14h

TAULA RODONA

«Mama, papa… què fem avui?»

Si necessiteu idees per compartir temps en família, en aquesta taula us proposarem jocs de taula, jocs de rol, còmics, pel·lícules, series, passaports lúdics… que us ajudaran a compartir una experiència lúdica familiar apta per a tots els públics.

A càrrec de:

 

Julia Iriarte, Psicòloga i comunicadora especialitzada en oci alternatiu familiar, autora del blog Bebé a Mordor i del Calendario Friki. Membre del Pequeño Rincón Pedagógico. Premi Madresfera a Mejor Blog de Ocio familiar 2017.

 

 

 

Andrés Palomino, Guionista de televisió, dibuixant de cómics i pare de bessons jedi. Dibuixa una tira cómica casi cada dia en cronicaspsn.com. S’ha autoeditat més de 10 llibres, entre ells el “Manual para padres frikis”, els últims han estat finançats exitosament mitjançant crowdfunding. També ha publicat títols com “Generació Tomàtic” (Planeta/Edicions62) y “¿Dónde está el guionista?” (Dibbuks). Premio Madresfera 2017 al Mejor Blog de Humor.

 

 

 

Xavi Socías, Fundador i Creador de Cheap Films, empresa de jocs en viu; Cofundador de Quimera Ent Co; Director del Festival del Joc del Pirineu, CoDirector de la Fira Joc de Tona i apassionat del joc.

 

 

 

Presenta i modera:

 

 

Cati Hernández, educadora social i psicopedagoga. Autora del blog Born To Be Pank.

Ludivers&Talks: Mama, papa... què fem avui?

SUBIR