¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Ludivers&Talks

DISSABTE 26

Espai Cívic Mercadal (Plaça Jordi de Sant Jordi, 17001 Girona)

17h – 18.30h

TAULA RODONA

«El joc lliure desperta la creativitat»

El joc lliure i espontani proporciona experiències que desperten la curiositat, la iniciativa, la planificació, la resolució de conflictes… I permet crear una realitat on tot és possible.

És per això que en aquesta taula rodona defensarem el joc lliure per educar els adults del demà.

A càrrec de:

 

Dari Muñoz: Mare pikleriana responsable del centre Arhati de Figueres. Educadora infantil (0-6), formació per a llars d’infants, pedagogia del joc 0-3, teràpia del joc (+7), monstres abraçapors (+4), tallers lúdics de dinamització emocional per a infants i joves, creadora de l’extraescolar “L’art de conviure amb un mateix” (4-11) i del programa “Jugar i sentir” per a joves (+12).

 

 

 

Casiana Monczar de Grapat: Ex productora publicitaria y teatral. Actual fabricant de joguines i materials de joc que afavoreixen el joc lliure i no estructurat.

 

 

 

Miquel Mola de Fet de Fusta, Fet a Casa: Pare de família, músic i mestre de música d’ofici. Amant de les idees d’Emi Pikler al voltant del moviment lliure i autònom. Aprenent de fusta. Elabora materials pedagògics de Pikler, Stern o Reggio Emilia.

 

 

 

Presenta i modera:

 

Carlos Rodríguez, etern aprenent. Apassionat per les matemàtiques, les noves tecnologies, el DIY i, després de la paternitat, per les pedagogies alternatives. Autor del bloc Un Papá Montessori.

Ludivers&Talks: El joc lliure desperta la creativitat

SUBIR