¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Ludivers&Talks

DISSABTE 25

Espai Cívic La Rosaleda

10h – 14h

“I tu… jugues a classe?”

Formació teoricopràctica pensada per a tota la comunitat educativa que cregui en el joc com a eina facilitadora de l’aprenentatge.

I tu … Jugues a classe? és un projecte basat en presentar i integrar els jocs HABA com a element lúdic i facilitador de l’aprenentatge, ja sigui a l’aula com en altres entorns, mitjançant formacions a educadors principalment d’Educació Infantil i Primària, membres d’associacions culturals, centres de dia, psicologia , en definitiva, a tota la comunitat educativa.

En aquestes formacions es donarà a conèixer les característiques dels jocs HABA i el seu gran potencial en l’àmbit educatiu entre d’altres.

El projecte té una estructura en la qual es relaciona cada joc amb les àrees cerebrals que intervenen, així com el coneixement del desenvolupament neuropsicològic infantil.

En la formació es combina l’explicació teòrica amb l’espai de joc durant 4 hores i és totalment gratuïta.

A càrrec de

 

HABA

Juanjo Angullo, mestre d’educació infantil i dramatització a ed. primària, Iolanda Zapata membre d’Old Teddys i directora del projecte Y tú… ¿Juegas en clase? d’HABA_España. Tots dos apassionats dels jocs de taula.

 

 

* Cal inscripció previa a través d'aquest formulari:

SUBIR UA-55573438-1