¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Ludivers&Talks

DISSABTE 26

Espai Cívic Mercadal (Plaça Jordi de Sant Jordi, 17001 Girona)

12.30h – 14h

TAULA RODONA

«Educar és jugar»

Sabedors que el joc permet explorar, manipular, inventar… i que, per tant, connecta amb l’emoció de les persones, molts centres educatius han creat una metodologia lúdica a l’hora de dissenyar els seus projectes.

En aquesta taula rodona comptarem amb les experiències de tres espais educatius molt lúdics.

A càrrec de:

 

Marta Graugés Rovira, directora d’Espai Gira-sol: Mestra, mare, psicomotricista, especialitzada en els treballs d’ Elsa Gindler (consciència) des del 1987, Emmi Pikler, Ute Strub i Elfriede Hengstemberg (educació) des del 1994. Despertar sensorial, gimnàstica holística, creixement personal i comprensió i acceptació respectuosa del nen.

 

Susanna Fernando d’Espai Atenea: Educar per desenvolupar les potencialitats humanes. Materials i pedagogia Montessori. Llicenciada en Belles Arts, tècnic Superior en Educació Infantil i professora de secundària. Màster en Educació Montessori, postgrau en lideratge i desenvolupament de persones. Formació i certificació Sikkhona (model de desenvolupament de grups) i Bridge (model d’estils relacionals). Creadora de l’espai de creixement Atenea, on treballa amb infants, adolescents i adults en la línia de la pedagogia Montessori i també de la creativitat i de la gestió del talent. Forma mestres i assessora escoles i equips docents.

 

 

Gerard Guerris, mestre d’educació infantil a l’Escola Bressol Garbí des dels seus inicis. Ha format part del Grup Perímetre, de matemàtiques i elabora material de joc propi i variat per a l’escola.

 

 

 

Presenta i modera:

 

Carlos Rodríguez, etern aprenent. Apassionat per les matemàtiques, les noves tecnologies, el DIY i, després de la paternitat, per les pedagogies alternatives. Autor del bloc Un Papá Montessori.

Ludivers&Talks: Educar es jugar

SUBIR