¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Ludivers&Talks

DIUMENGE 27

Espai Cívic Mercadal (Plaça Jordi de Sant Jordi, 17001 Girona)

17h – 18.30h

TAULA RODONA

«Com escollir joguines no sexistes?»

Les diferències segons el gènere comencen des de molt petits. Nens i nenes rebem estímuls diferents del que s’espera de nosaltres a la societat. I les joguines no queden al marge d’aquesta influència.

En aquesta taula rodona aprendrem a detectar aquelles joguines que estan lliures de sexisme.

A càrrec de:

Cristina Vila i Peñuelas, Sociòloga i Tècnica d’igualtat a l’Ajuntament de Girona. Creadora d’Igualtat Creativa, on elabora projectes de coeducació (escoles bressol, centres d’infantil i primària i centres de secundària), plans d’igualtat entre homes i dones i plans locals LGBTI. És una de les integrants del projecte Little Revolutions, que pretén crear materials didàctics, jocs i joguines amb valors no sexistes, creadores del vídeo “Canvia el conte” (Little Revolutions). Col·laboradora del Museu del Joguet de Catalunya fent visites guiades per escoles per conèixer el sexisme en les joguines al llarg de la història. Presentadora del programa de ràdio Només sé que no sé res, a FeM Girona.

 

 

Eli Soler, Llicenciada en psicologia, postgrau en salut sexual, postgrau en sexualitat i adolescència i postgrau en mediació familiar. Treballa com a terapeuta amb adolescents i famílies (Centre Infis), és formadora al projecte La Caixa d´Eines (Consell Comarcal del Baix Empordà) i educadora sexual al projecte Zona Jove (Consell Comarcal del Gironès). Autora del bloc «Neuras De Madre» on parla d’embaràs, maternitat feminista i recursos pels adolescents.

 

 

Carla Rodríguez Casellas, Documentalista, autora del documental sobre estereotips sexistes en joguines “Ja no vull ser com tu”. Directora, productora i càmera de documentals i projectes audiovisuals. Formada en cinema documental i fotoperiodisme per l’Escola de fotografia DateCuenta (Barcelona) i Graduada en Comunicació Audiovisual i Multimèdia per l’escola universitària ERAM (Girona). Creadora de Líquida Frames, una productora audiovisual orientada al creixement personal i la transformació social.

Ludivers&Talks: Com escollir joguines no sexistes?

SUBIR