¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Ludivers&Talks

DIUMENGE 26

Espai Cívic La Rosaleda

16.30h – 18h

TAULA RODONA

Atenció a la diversitat a través del joc

El joc, en la seva faceta de facilitador d’aprenentatges, resulta una eina molt útil en l’atenció a la diversitat de qualsevol tipus: física, sensorial, intel·lectual…

En aquesta taula rodona diferents professionals ens explicaran la seva experiència terapèutica o educativa a través del joc per atendre les diverses necessitats que presenten els infants, adolescents o joves amb els quals treballen

A càrrec de:

 

Cristina García
Membre d’un nou equip de desenvolupament de hardware i software lliure que ha adaptat un ninot per estimular la veu voluntària als nadons sords.Actualment estan treballant per fer una web on compartir les instruccions de com es construeixen els seus dispositius.

 

 

 

Maika Tro
Directora i terapeuta del Centre de Teràpia Ocupacional Infantil BAULA (AD’Iniciatives Socials), on atenen a nens i nenes amb diversitat funcional a través de la disciplina de la Teràpia Ocupacional i els seus models d’intervenció, entre ells, la Integració Sensorial.

 

 

 

Mario Montero
Mestre d’educació primària, educador social i pedagog. Actualment és el director de la Càtedra d’Autisme de la Universitat de Girona i director d’ADN Girona, un centre d’intervenció especialitzat en Trastorns de l’Espectre Autista.

 

 

 

Alba Soler
Mestra, terapeuta psicomotriu i terapeuta formada en integració psico-corporporal a Eix, un centre de pedagogia corporal.
També és professora associada del Departament de Didàctiques de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Girona.

 

 

 

Laia Pinilla
TEI, pedagoga, assessora de lactància, coordinadora tècnica de serveis educatius per a petita infància i famílies i tutora a la UNED Sant Boi. Autora del blog Cosetes de no res des de 2009.

 

 

Presentat i moderat per:

 

 

Cati Hernández, educadora social i psicopedagoga. Autora del blog Born To Be Pank.

 

 

Gravació:

Ludivers&Talks 2019: Atenció a la diversitat a través del joc

SUBIR UA-55573438-1