¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

 PLANETA IMAGINARI

  • ACTIVITAT: Ford. Les aventures d’un mitjó sense parella

  • A CÀRREC DE: Jorge Voss i Llibreria Calmot

  • DESCRIPCIÓ: Presentació del llibre, que en realitat són dos. La mateixa història, explicada en clau infantil, per a nens de 5 a 10 anys i en format adults, per a totes les edats. La primera amb 50 il·lustracions i la segona amb una il·lustració minimal al principi de cada capítol. Tot acompanyat de música i cançons.

  • LLOC: Jardins de la Devesa de Girona

  • DIES: Diumenge 26 de maig

  • HORA: a les 16.30 h

     

 

FORD PER A NENS

Ford, les aventures d’un mitjó sense parella!

Amb el primer raig de sol colant-se per l’escletxa, el calaix dels mitjons desperta com cada matí, malgrat per un petit “detall”, la Bruna, la mitjoneta companya d’en Ford, el nostre protagonista, no hi és. Passen els dies, i en Dani, el nen de la casa, ja no l’agafa per anar al col·legi o per fer una passejada en bicicleta, i en Ford, acaba essent oblidat al racó de les pelusses… Ningú no vol un mitjó sense parella! – pensa el pobre Ford.

No obstant això, empès per la força del seu valent cor de cotó, en Ford decideix anar a la recerca de la Bruna. Per a això haurà de desobeir La llei del calaix… – Cap mitjó pot sortir a l’exterior sense l’ajuda d’una mà humana! El càstig és: ser devorat per La Gran Arna!

 

FORD PER ADULTS

Ningú no vol un mitjó sense parella

Alguna vegada t’has sentit sol i desemparat? En alguna ocasió has pensat que les lleis socials són absurdes i que no tenen res a veure amb la llei del teu cor? En alguna oportunitat has mirat per la finestra i has vist que aquella gran tempesta s’assembla a la que aguaita la teva vida? Alguna vegada has fracassat i en anar-te’n a dormir has desitjat no tornar a obrir els ulls? Algún cop has anat a parar al racó de les pelusses, però la força del teu cor t’ha aixecat i has tornat a anar darrere dels teus somnis?…

Ford, ningú no vol un mitjó sense parella, és una metàfora de la vida, una faula escrita en clau d’humor, però, no mancada de drama. Llegint la gran aventura d’en Ford i els seus inoblidables companys, potser descobreixis que el seu viatge, no és tan diferent del teu.

SUBIR UA-55573438-1