¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

 PLANETA JUGANER

  • ACTIVITAT: Espai d’autors i prototips

  • A CÀRREC DE: LUDO

  • DESCRIPCIÓ: Descobreix jocs originals i coneix els seus autors

  • LLOC: Plaça Constitució

  • DIES: Dissabte 17 i diumenge 18 de juny

  • HORA: de 11 a 22h

.

Inscripció al Racó dels autors

El Racó dels autors és un espai de Ludivers 2017 destinat a tots aquells autors/es que estan treballant en algun joc i volen saber l’opinió dels visitants de Ludivers per tal d’avançar en el desenvolupament del seu joc.
Per això creiem que al Racó dels autors no hi ha lloc per jocs publicats, jocs que estiguin en campanya de micromecenatge i/o qualsevol inscripció amb finalitats comercials o publicitàries.
.

FORMULARI INSCRIPCIÓ <—- clicar a l’enllaç

 .

Llista de Prototips que estaran al Ludivers:

  .
Reinos
Autor: Alejandro Pradas
Nombre de jugadors: 4
Edat recomanada: +12 anys
Temps de joc: 45-60 minutos.
Resum: Reinos és un joc de cartes, d’estratègia i atzar, en el qual hauràs de construir el teu propi regne baixant cartes sobre la taula, creant cada part d’ell, alhora que el protegeixes dels teus rivals i impedeixes que els altres progressin més que tu. Joc original, dinàmic, divertit i tens fins al final.

.

Manhunt!
Autor: Joan Pons i Félix Ríos
Nombre de jugadors: 2-5
Edat recomanada: 12 anys o més

Temps de joc: 45 minuts

Resum: Un grup de milionaris han pagat una fortuna per caçar una peça excepcional, Tu! podràs escapar del seu assetjament? fes que perdin el rastre i demostra que atrapar-te no es fàcil!

.

Endless Pass: A Viking Saga (Pas Etern: Una Saga Vikinga)
Autor: Núria Casellas
Nombre de jugadors: 2-6
Edat recomanada: +10 anys
Temps de joc: 20-40 minuts

Resum: Víkings! Entreu al Pas Etern i aconseguiu sobreviure als seus perills per declarar-vos el Campió del Pas. Al Pas, haureu de fer front als inacabables atacs dels Endless, els monstres-serpent que el protegeixen, i també sobreviure a les estratègies dels vostres competidors. Endless Pass: A Viking Saga (El Pas Etern) és un joc de cartes competitiu per 2 a 6 jugadors ambientat en fantasia nòrdica.

.

Castellum
Autor: Raul
Nombre de jugadors: De 2 a 4
Edat recomanada: + 10 anys

Temps de joc: De 60 a 90 min

Resum: Joc de cartes. Sistema de construcció. Haurem de construir el nostre castell abans que els altres. El primer a construir el Palau guanya la partida. Però compte! els altres poden interferir en la teu construcció. Joc molt testejat i en les seves fases finals. Amb tot el grafisme complet.

.

Narcos
Autor: Alberto Cano
Nombre de jugadors: 2-4
Edat recomanada: 12 anys o més

Temps de joc: 35 minutos

Resum: A Narcos cada jugador té la seva petita xarxa de narcotràfic representada per les cartes de Plantació, Laboratori, Transport i Ruta de venda. Aquesta xarxa es pot anar millorant progressivament, i sobre aquestes cartes es produeixen les accions aconseguides mitjançant una mecànica de push your luck en la pila de cartes del joc (conrear, tractar la mercaderia, transportar-la i passar-la per una ruta de venda fins a aconseguir vendre-la a un narcotraficant als Estats Units).
L’objectiu del joc és aconseguir la major fortuna possible en acabar la partida. A més de les cartes del costat dels Narcos, apareixeran perills com policies, militars i agents de la DEA entre d’altres, que posaran a prova la teva organització.

.

The Blues Brothers
Autor: Toni Serradesanferm
Nombre de jugadors: 2-4
Edat recomanada: 12 anys o més

Temps de joc: 60 minutos

Resum: El joc està basat en la pel·lícula del mateix nom de l’any 1980. Cada jugador assumeix el paper els germans Blues que tenen el repte d’aconseguir 5.000 $ en menys d’11 dies per pagar el deute que té l’orfenat on van criar-se amb l’oficina de recaptació. Per aconseguir-ho hauran de tornar a ajuntar la seva antiga banda, aconseguir fer concerts per recaptar els diners i sortejar els policies que intentaran impedir que aconsegueixin el seu propòsit.

SUBIR UA-55573438-1